Pokličite nas +386 (0)1 755 78 51
Količina:

0


Znesek:

0,00

ŠAMPON M - TRUCK VAX 5kg TRANS FELIX

AVTO ŠAMPON Z VOSKOM

ŠAMPON M - TRUCK VAX 5kg TRANS FELIX
  • Šifra artikla:

    TF/033

  • Enota:

    KOS

  • DODATNA KAT. ŠTEVILKA:

    66K2K145

Zaloga: na zalogi

Opis izdelka

Visoko koncentriran šampon za ročno pranje vozil z dodatkom voska za visoki sijaj in zaščito površin. Povsem varno ga uporabljamo na vseh površinah. Ustvarja stabilno penjenje, kar zagotavlja odličen čistilni učinek. Šampon je izredno koncentriran, zato je izredno ekonomičen.
Dodatki voska poskrbijo za maksimalen lesk in zaščito vašega jeklenega konjička. Zgotavlja odbijanje vodnih kapljic in deluje antistatično.

Navodila za uporabo:
Vozilo speremo z vodnim curkom. V vedro nalijemo vodo in van zlijemo šampon in dobro premešamo ( 3 pokrovčke - vedro). Šampon nanašamo na površino ročno z gobami za pranje vozil. Dobro speremo z vodo in vodo odstranimo z odstranjevalci vode in prebrišemo s krpo za sušenje karoserije.

Varnostni napotki:
Pred uporabo dobro preberite navodila in etiketo na plastenki. Pozor: H319 Povzroča hudo draženje oči. P102 Hraniti zunaj dosega otrok. P264 Po uporabi temeljito umiti roke. P305 + P351 + P338 PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P501 Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Sestavine po Uredbi o detergentih EC 648/2004 < 5%: anionske površinsko aktivne snovi; parfumi, konzervansi (Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone).