Pokličite nas +386 (0)1 755 78 51
Količina:

0


Znesek:

0,00

O podjetju

Trans Felix d.o.o. je vsestransko podjetje, ki Vam ponuja trgovino z rezervnimi deli za tovorna in dostavna vozila, servis tovornih vozil, avtopralnico, avtooptiko, ličarska dela, transportne storitve in računalniške storitve.

Ustanovil ga je Jelnikar Feliks leta 1980, takrat le kot transportno podjetje. Vendar se je do danes, pod vodstvom Boštjana Jelnikarja razvilo v srednje veliko podjetje s številnimi izkušnjami, znotraj in zunaj meja Evropske unije. Podjetje se nahaja na Lesnem Brdu, v občini Vrhnika, od regionalni cesti Ljubljana – Vrhnika. Poleg tega ima podjetje poslovalnico tudi v Šentjurju.

V trgovini Vam nudimo nadomestne dele in celotno opremo za Vaša tovorna vozila katerekoli znamke. Nudimo vam: avtokozmetiko, karoserijo, rezervne dele za silose in cisterne, pnevmatske komponente Wabco, Knorr, Haldex, svetila znamk Aspock, Hella, Vignal, Proplast, pnevmatike znamk Kama, Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda, Kelly ter obnovljene pnevmatike Trademax, ad-blue, protizmrzovalne tekočine, motorna olja, čistila in še marsikaj. Vse to imamo shranjeno v svojem velikem in sodobnem skladišču v velikosti 3000 m2 in z več kot 1000 paletnimi mesti. Skladišče in logistika skrbita za hitro in zanesljivo dobavo in dostavo vsega naročenega blaga.

Nudimo Vam servis tovornih vozil blagovnih znamk Mercedes-Benz, MAN, Volvo, Scania, Renault, DAF, Iveco, ter servis tovorih priklopnikov in silosov. Ponujamo servisna in vzdrževalna dela , vulkanizerske storitve, ličarska dela, optične nastavitve vozil in prikolic, in vsa diagnostična in električna popravila, ki zajemajo tudi popravilo in polnjenje klimatskih naprav.

V sodobni avtopralnici skrbimo za čistočo Vaših tovornih vozil z visokotlačnim in talnim pranjem, ter pranjem z aktivno peno.

Vozni park podjetja Trans Felix d.o.o. obsega 24 sodobnih tovornih vozil EURO 6 s priklopniki za razsuti tovor oz. silosi. Kupcem po Sloveniji, Avstriji, Hrvaški, Italiji, Nemčiji, na Češkem, Slovaškem in Madžarskem dostavljamo vse vrste portlandskih cementov, elektrofiltrskega pepela, soli, žitaric in kamene moke.

Naša glavna ponudba obsega cement različnih kvalitet v razsutem stanju oz. v rinfuzi. Prav tako vam ponujamo tudi cement v vrečah in različne vrste gradbenega materiala. Cement v razsutem stanju dostavljamo z našimi lastnimi vozili. V kolikor je obseg dela večji nam priskočijo na pomoč naši kooperanti.

Še naprej se bomo zelo trudili za sodelovanje in zadovoljstvo strank.

Vabimo vas, da nas kontaktirate ali obiščete v našem prodajno-servisnem centru na Lesnem Brdu 17 ter v prodajalni v Šentjurju.